fbpx
Запитване

Лимк - гр. Габрово, производствено помещение 2

Информация

Локация: с. Велковци

Извършени услуги:

ЛИМК” ООД е динамично развиваща се фирма с основна дейност строителство, реконструкция и ремонт на жилищни, административни, промишлени и обществени сгради и комуникациите към тях. Фирмата отделя голямо внимание и ресурси за развитие на дейността по проектиране, производство и монтаж на метални халета, които са водещи за фирмата.

Представяме завършения проект за ЛИМК, включващ проектиране и изграждане на промишлено и фасадно осветление в производствено помещение 2. С нашата ангажираност и професионализъм, успяхме да създадем иновативно и качествено решение, което отговаря на нуждите на ЛИМК.

Проектът за промишлено осветление е изграден със стремеж към оптимална осветеност и енергийна ефективност в производственото помещение. Интегрирани са специализирани осветителни решения, за да осигурят не само подходяща видимост на работната зона, но и подобрени условия за работа на персонала.

Също така, фасадното осветление е проектирано и инсталирано с внимание към визуалния облик на ЛИМК. То придава естетика и същевременно повишава видимостта и разпознаваемостта на сградата, създавайки професионален и съвременен облик.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right