fbpx
Запитване

Медтех Суис - гр. Габрово

Информация

Локация: гр. Габрово

Извършени услуги:

Medpack Swiss Group е Швейцарска търговска и индустриална корпорация, която притежава няколко собствени фабрики произвеждащи висококачествени медицински стоки. Една от тях е фабриката Медтех Суис ЕООД (Medtex Swiss Ltd) , която се намира в България. Медтех Суис ЕООД произвежда ортопедични бандажи и колани с високо качество,които се предлагат на световният пазар-Европа, Азия, Африка, Близкия Изток.

Проектът за подмяна на луминисцентното осветление с LED в производственото помещение на фирма Медтех Суис в гр. Габрово представлява успешна и иновативна стъпка към оптимизация на енергийната ефективност и работната среда. Този проект демонстрира ангажимента на фирмата към устойчивост и подобрение на условията за труд на своите служители.

Чрез подмяната на луминисцентното осветление с LED в производственото помещение, Медтех Суис постигна впечатляващи резултати. След подмяната е достигната 60% по-малко консумация на електроенергия за осветление. Осветеността е повишена с 20%, което играе ключова роля за подобряването на работната среда, като по този начин се създават по-добри условия за работа и намалява риска от напрежение на зрението на служителите. Повишената осветеност допринася също така за по-добра производителност на служителите, като се намалява вероятността от грешки и брак. Този аспект има пряко въздействие върху качеството на продукцията и ефективността на работните процеси.

Също така уличното осветление около фабриката беше подменено с LED. Този ход не само подобри безопасността и видимостта в околността на фабриката, но и допринесе за по-добро визуално възприятие на обекта.

Проектът за подмяна на осветлението в Медтех Суис излъчва пример за успешната интеграция на технологични иновации в корпоративната среда с цел подобрение на ефективността, удовлетвореността на персонала и енергийната устойчивост.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right