fbpx
Запитване

Панхим - гр. Стара Загора, завод 2

“Панхим” ООД е един от водещите в Европа и единствен производител в България на листи и гранули от полиметилметакрилат (ПММА) и полистирол, известни като плексиглас. Дружеството е създадено през 1999 г. и развива дейността си в собствена производствена база.

Във втория етап на проекта Панхим - Стара Загора екипът ни реализира изграждане на промишлено осветление, електроинсталация, пожароизвестяване и мълниезащитна инсталация.

При изграждането на системата за промишлено осветление сме използвали последователност от стратегично разположени светлинни източници. Това е осигурило оптимално равномерно осветление на различните работни зони и коридори в обекта. Системата за осветление е интелигентно контролирана, което позволява оптимално използване на енергията и поддържане на желаното ниво на осветеност.

Проектирането и изпълнението на електроинсталацията са извършени с огромно внимание към детайлите. Всички елементи на инсталацията са внимателно интегрирани, за да осигурят безпроблемно и надеждно електрозахранване за всички устройства и системи в обекта.

Системата за пожароизвестяване включва интелигентни датчици, които непрекъснато следят околната среда за знаци на пожар. В случай на откриване на задимяване или пожар, системата автоматично генерира предупреждение и активира пожарната сигнализация, което позволява бързо и ефективно реагиране на лицата в обекта.

Системата за мълниезащита играе решаваща роля в предпазването на обекта от вредите, причинени от атмосферни разряди. Инсталирането на качествена мълниезащитна инсталация предпазва електрическите системи, оборудването и сградата като цяло от евентуални щети.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Препоръки

Отзив от клиента

Вижте отзивите на фирма "Панхим" ООД за извършените от нас услуги:

Живко Томов
Началник отдел Инфраструктура и технически проект
Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right