fbpx
Запитване

Планзее МВ - гр. Габрово

Информация

Локация: гр. Габрово

Plansee Group е австрийска компания със седалище Ройте, която е специализирана в металургичното производство на прахообразни материали (молибден и волфрам) и в преработката им в инструменти и формовани части.

В рамките на проекта за модернизация на производственото помещение на Планзее, са извършени важни стъпки в създаването на надеждна инфраструктура. Основна цел беше осигуряването на оптимални условия за работа и безопасност в обекта чрез изграждането на осветителни и електроинсталации.

Специалистите ни по проектиране и монтаж се фокусираха върху внедряването на съвременни технологии и методи в областта на електроизграждането. Така, екипът ни успя да реализира LED системи за осветление, които не само осигуряват оптимално осветление на работните зони, но и спомагат за енергоспестяване.

Особено важен аспект на проекта е въвеждането на евакуационно осветление. Този тип осветление играе ключова роля за сигурността на персонала в случай на аварийни ситуации или извънредни събития.

Със стремежа си към иновации, безопасност и функционалност, проектът за изграждане на осветителни и електроинсталации, както и евакуационно осветление, допринесе за създаването на модерен и ефективно управляван производствен обект.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right