fbpx
Запитване

Двуетажна къща - гр. София

Информация

Локация: гр. София

Извършени услуги:

Уникална двуетажна къща плюс сутерен и гараж и прилежащ двор. Реализирана с модерен дизайн в индустриален стил.

Проектът е изпълнен в сътрудничество с елитни дизайнери, чиято авангардна визия реализирахме с кабелна iNELS-BUS система. Автоматизацията на обекта е цялостна и включва цялото осветление с регулация на яркостта /димиране/, слънцезащита с автоматични сенници, управление на отоплението в невероятните 18 зони, управление на напояването, защита от пренапрежение, управление на пергола в изнесена веранда, вентилация, интеграция с охранителната система, видеонаблюдение и контрола на достъп с пръстов отпечатък.

Системата се управлява с иновативни смарт ключове с дизайн от серията LOGUS90 на EFAPEL, с мобилнoто приложение и локален тъч скрийн. Освен управление на цялата къща с iNELS следим и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка за включени уреди и осветления. Цялата къща може да се управлява по всяко време от всяка точка на света с мобилното ни приложение.

Заедно с клиента създадохме различни  сцени по негово желание с цел максимален комфорт и сигурност:

  • Във всяко помещение цялото осветление се включва само с един бутон, а от мобилното приложение и локалните тъч екрани може да се управлява поотделно.
  • С един бутон се изключва цялото осветление в къщата.
  • С един бутон се включват и изключват 7 осветителни кръга в предверието независимо дали всеки от тях е бил включен или изключен в момента на натискането на бутона.
  • Осветителни сцени „Вечеря, Романтика, Кино, Среща, Релакс“, с които над 30 кръга осветление са настроени с перфекционизъм с желаната осветеност – възможно единствено с осветление тип DALI и кабелна система iNELS-BUS.
  • Интеграция в охранителната система – при поставяне под охрана системата изключва цялото осветление и прибира сенниците.
  • При вдигане на охраната системата автоматично стартира Сцена за „Добре дошъл“, в която над 30 кръга осветление започват да се включват едно след друго и да се засилват яркостта постепенно.Управление на сауна.
  • И много други с възможност за промяна по всяко едно време.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right