fbpx
Запитване

Фотоволтаична инсталация на земя изцяло за продажба 740 КW

Информация

Локация: гр. Пещера


В град Пещера успешно реализирахме един иновативен проект, който включва проектиране, изграждане и пускане в експлоатация на мрежова фотоволтаична инсталация с обща мощност от 740 kW. Този амбициозен проект бе изпълнен на земя и е предназначен изцяло за производство на електроенергия с цел продажба.

Инсталацията се състои от 1296 високоефективни фотоволтаични панела, всеки с мощност от 540 W. Тези панели са стратегически разположени и оптимизирани, осигурявайки стабилно и ефективно производство на електроенергия дори в условия на различни атмосферни условия.

Инсталацията е оборудвана с 10 мрежови инвертора, всеки с мощност от 70 kW. Тези инвертори са ключови за оптималното функциониране на системата, като осигуряват стабилност и ефективност в превръщането на събраната слънчева енергия в електроенергия.

Този проект се ангажира със зелената инициатива, като намалява зависимостта от конвенционалните източници на енергия и намалява емисиите на парникови газове. В същото време фотоволтаичниte инсталации представляват важна стъпка към постигане на устойчив бъдещ енергиен модел.

Проектът е изпълнен съвместно със Соларити БГ.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right