fbpx
Запитване

Хлебозавод Лозница - гр. Лозница, силозно стопанство

Модерната мелница и складово стопанство за зърнени култури са на фирмите „Хлебозавод Лозница” ООД и „Агро Лозница” ООД. Мелницата е за зърнени култури, като акцентът е върху кориандъра. Тази екзотична подправка ще се изнася предимно за страни и региони като Сингапур, Индия и Близкия Изток. Агрокомплексът разполага и с най-големия 60-тонен кантар в Лудогорието. Освен това разполагат и със съвременна лаборатория, където с голяма прецизност се измерва качеството на житните култури.

Началният етап включва проектиране и изграждане на електрическа инсталация, осигуряваща надеждно и стабилно електрозахранване на целия комплекс. С акцент върху ефективността и сигурността, тази инсталация осигурява непрекъснато захранване, което е жизнено важно за непрекъснатата работа на машините и оборудването.

За да се осигури непрекъснатост на операциите, е изградена система за резервно захранване чрез дизелов генератор с капацитет 1000kVA. Този генератор автоматично поема захранването в случай на спиране на електричеството от обществената мрежа, гарантирайки непрекъсната работа на машините и оборудването.

В рамките на стопанството е проектирана и изпълнена и осветителна инсталация, която допълнително оптимизира процесите и осигурява подходящи условия за работа и безопасност на персонала. Автоматизираната система за улично осветление е допълнителен принос към безопасността и функционалността на стопанството, като осигурява ярка и ефективна осветеност на пътищата и областите около сградите.

Видеонаблюдението предоставя възможност за наблюдение в реално време на различни зони и помага за поддържането на безопасността, като предотвратява нежелани инциденти и помага за бързо реагиране при необходимост. От гледна точка на сигурността, мълниезащитната инсталация и заземяване на конструкцията гарантират защита на сградите и оборудването от възможни повреди при електрически нередности.

С цел ефективност са извършени също и подвързване на силови електролинии в трафопостове, което допринася за стабилността на захранването и намалява риска от евентуални инциденти.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Препоръки

Отзив от клиента

Вижте отзивите за нас от нашите колеги "ЕМУ'' АД:

Таню Танев
Изпълнителен директор
Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right