fbpx
Запитване

Умна еднофамилна къща - с. Драгиевци, Габрово

Информация

Локация: с. Драгиевци

Умна еднофамилна къща представлява едноетажна дизайнерска къща плюс гараж и прилежащ двор с автоматизирано осветление, благодарение на безжичната iNELS-RF система. Проектът включва управление на цялото осветление на обекта, защита на електрическите уреди и видеонаблюдение.

Управляваме над 70 осветителни кръга, изпълнителни в сътрудничество с дизайнер на осветления, за да подчертаем всеки един детайл и цвят в къщата. Застраховка против токови удари – интегрирахме система за защита на чувствителните уреди в дома, така че да предпазим клиента от нежелани разходи и нерви. 

Повишихме сигурността в къщата със системата за видеонаблюдение интегрирана с мобилното приложение iNELS-RF. Освен управление на цялата къща със iNELS системата следим и в реално време статуса на всяко едно устройство – в този обект няма нужда от проверка осветления. 

Цялата система може да се управлява от всяка точка на света с мобилното ни приложение и с физически безжични смарт ключове от дизайнерската серия LOGUS90 на EFAPEL, както и с локален таблет. Спестихме на клиента разхода от километричното окабеляване, което би било нужно при изпълнение на същият проект по класическа електроинсталация.

Заедно с клиента създадохме над 30 осветителни сцени по негово желание с цел максимален комфорт и перфектна атмосфера:С един бутон се изключва цялото осветление в къщата.Сцени за „Добро утро“, „Домашна работа“, „Парти“, „Кино“, „Вечеря“, „Релакс“ и много други, при които беше изчислено прецизно точния вид на включенo осветление на предварително зададена степен на яркост. Погрижихме се за зрението на клиента задавайки автоматично настройване на яркостта по график според външната осветеност. Повишихме сигурността със симулация на присъствие – по график, и по време на сън присветват осветления в стаите, което дава допълнителна застраховка в извънградска къща.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right