fbpx
Запитване

Вертиго Бизнес Тауър - гр. София

Информация

Локация: гр. София

Извършени услуги:

Вертиго Бизнес Тауър е новият елитен офис комплекс в София. Сградата се отличава с изключителния си архитектурен дизайн, наподобяващ полиран диамант. Сградата е носител на наградата “Сграда на годината 2013”, също така Schüco International KG посочва Бизнес Център Вертиго като една от 12 най-добри сгради в Европа.

Проектът, реализиран във Вертиго Бизнес Тауър, представлява комплексна и успешно изпълнена инициатива за подобрение на осветлението в сградата. Този проект допринася за подобряване на функционалността, енергийната ефективност и визуалния аспект на сградата.

Доставката на осветлителни панели допринася за равномерно и ефективно осветление в различните части на сградата. Тези панели, които използват съвременни LED технологии предоставят енергоспестяващи и дълготрайни светлинни решения.

Подмяната на гаражното осветление с LED е важна стъпка към енергийна ефективност и безопасност в обекта. LED осветлението предоставя ярка и качествена светлина, която подобрява видимостта и сигурността в гаража, съчетавайки с това и икономии в енергопотреблението.

Изграждането и монтажът на осветлението в Йога център Вертиго създава уютна и релаксираща обстановка, съчетавайки правилната интензивност на светлината с уникалната атмосфера на центъра. Този аспект може да подпомогне практикуването на йога и възстановителни дейности, предоставяйки съответните условия за тях.

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Видео

Видео на обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenu