fbpx
Запитване

Умен апартамент - Букурещ, Румъния

Информация

Локация: Букурещ

Извършени услуги:

Инсталирахме смарт системата iNELS в апартамент за гости в Букурещ. Решението на iNELS за управление на стаите за гости е проектирано, за да създаде среда, която позволява на гостите да се чувстват като у дома си. Хотелската стая винаги посреща гостите с приятна температура, а контролът е много лесен за използване за създаване на атмосфера, която понастоящем е желана.

Апартаментът за гости разполага с:

  • Мултифункционален сензорен панел - Напълно конфигурируем 3.5-инчов сензорен екран с TFT дисплей с разнообразни по дизайн рамки. Позволява контрол на всички функции на iNELS Гостоприемство, включително мултимедия. Конфигурираща се възможност за създаване на персонализирани екрани за контрол на светлини, щори, отопление, вентилация и климатизация, аудио, видео и телевизия.
  • Стъклен сензорен панел -  Луксозен стъклен сензорен панел в четири версии с 2, 4, 6 и 10 бутона в различни цветове на подсветката се предлага в елегантен дизайн от стъкло. Превключвателите също така усещат околното осветление и предлагат избор на символи.
  • Стъклен нощен панел - Важни бутони за осветление, ТВ сцени, главен превключвател и контакти, други контакти за оборудването също са налични.
  • Смарт картодържател -  Картодържател за смарт карти в стаята с RFID четец, който открива правилната карта и елиминира фалшивите карти.
  • Аудио Плеър
  • Стъклен стаен терморегулатор
  • Стенен ключ с бутони 

Благодарим ви за доверието!

Интер Пауър ООД - Защото заслужавате повече.

Галерия

Снимки от обекта

Проекти

Проекти, които сме изпълнили до момента

Желаете да получите оферта за вашия бизнес?

Свържете се с нас и ние ще ви отговорим при първа възможност
crossmenuchevron-leftchevron-right